10 sätt att resa mellan Skövde och Eskilstuna

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Skövde och Eskilstuna. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Eskilstuna och Skövde är det ca 187 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Eskilstuna och Skövde

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Eskilstuna och Skövde. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Eskilstuna-Skövde (Restid: 2:05, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Eskilstuna Centralstation-Katrineholm Centralstation.   
-Tåg (SJ) Katrineholm Centralstation-Skövde Centralstation.   

Eskilstuna-Skövde (Restid: 2:05, 1 byten)
-Tåg (SJ) Eskilstuna Centralstation-Katrineholm Centralstation.   
-Tåg (SJ) Katrineholm Centralstation-Skövde Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Eskilstuna-Skövde med tåg

Ta tåget mellan Skövde och Eskilstuna. SJ har väldigt bra priser om du är ute i god tid. Tradera har bra priser på biljetter från SJ om du är ute i sista minuten. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen av tågbiljetter från SJ och säljer 4-8 biljetter 6 timmar före avgång.

Eskilstuna-Skövde med buss

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Skövde och Eskilstuna än buss. Se Swebus Express för tider och priser. Om ni är en större grupp som skall åka så prova att kontakta kundtjänsten. Ofta är företagen villiga att ge förmånliga grupprabatter.

Avstånd med bil mellan Eskilstuna & Skövde (vägavstånd)

Köravståndet mellan Skövde och Eskilstuna är 238 km (fågelvägen är avståndet 187 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmar 49 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus