10 sätt att resa mellan Växjö och Halmstad

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Växjö och Halmstad. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Halmstad och Växjö är det ca 121 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Halmstad och Växjö

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Halmstad och Växjö. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Halmstad-Växjö (Restid: 2:33, 1 byten)    -Snabbast!
-Buss () Halmstad Regionbussterm.-Alvesta station.   
-Pendeltåg () Alvesta station-Växjö station.   

Halmstad-Växjö (Restid: 2:43, 0 byten)    -Inga byten!
-Buss () Halmstad Regionbussterm.-Växjö station.   

Halmstad-Växjö (Restid: 2:44, 1 byten)
-Pendeltåg () Halmstad Centralstation-Värnamo station.   
-Pendeltåg () Värnamo station-Växjö station.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta bussen Halmstad-Växjö

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Växjö och Halmstad än buss. Se Swebus Express för tider och priser.

Ta tåget Halmstad-Växjö

Tåg är ett bra alternativ mellan Halmstad och Växjö. Tåget tar ca 0,5-1,5 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Halmstad & Växjö (vägavstånd)

Köravståndet mellan Växjö och Halmstad är 133 km (fågelvägen är avståndet 121 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 43 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus