10 sätt att resa mellan Halmstad och Helsingborg

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Halmstad och Helsingborg. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Helsingborg och Halmstad är det ca 70 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Helsingborg och Halmstad

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Helsingborg och Halmstad. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Helsingborg-Halmstad (Restid: 0:46, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Helsingborg Centralstation-Halmstad Centralstation.   

Helsingborg-Halmstad (Restid: 1:03, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg () Helsingborg Centralstation-Halmstad Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Buss mellan Helsingborg-Halmstad

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Halmstad och Helsingborg än buss. Se Swebus Express för tider och priser. Kom ihåg att tydligt märka ditt bagage när du åker buss. Risken finns ju annars att någon tar fel bagage.

Tåg mellan Helsingborg-Halmstad

SJ har resor mellan Helsingborg och Halmstad. SJ säljer även biljetter via Tradera. 4-8 biljetter auktioneras 6 timmar före avgång. Oftast till mycket förmånliga priser. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Helsingborg & Halmstad (vägavstånd)

Köravståndet mellan Halmstad och Helsingborg är 81,2 km (fågelvägen är avståndet 70 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 0 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus