10 sätt att resa mellan Skövde och Helsingborg

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Skövde och Helsingborg. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Helsingborg och Skövde är det ca 270 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Helsingborg och Skövde

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Helsingborg och Skövde. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Helsingborg-Skövde (Restid: 3:37, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Helsingborg Centralstation-Göteborg Centralstation.   
-Tåg (SJ) Göteborg Centralstation-Skövde Centralstation.   

Helsingborg-Skövde (Restid: 3:45, 1 byten)
-Pendeltåg () Helsingborg Centralstation-Göteborg Centralstation.   
-Tåg (SJ) Göteborg Centralstation-Skövde Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta tåget Helsingborg-Skövde

Tåg är ett bra alternativ mellan Helsingborg och Skövde. Tåget tar ca 3 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Ta bussen Helsingborg-Skövde

Att resa med buss mellan Helsingborg och Skövde är oftast billigast. Swebus Express har turer mellan städerna. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Helsingborg & Skövde (vägavstånd)

Köravståndet mellan Skövde och Helsingborg är 322 km (fågelvägen är avståndet 270 km). Körtid med bil är ungefär 3 timmar 34 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus