10 sätt att resa mellan Karlskrona och Kristianstad

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Karlskrona och Kristianstad. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Kristianstad och Karlskrona är det ca 92 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Kristianstad och Karlskrona

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Kristianstad och Karlskrona. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Kristianstad-Karlskrona (Restid: 1:33, 0 byten)    -Snabbast!
-Pendeltåg () Kristianstad Centralstation-Karlskrona Centralstation.   

Kristianstad-Karlskrona (Restid: 1:33, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg () Kristianstad Centralstation-Karlskrona Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Kristianstad-Karlskrona med tåg

SJ har resor mellan Kristianstad och Karlskrona. SJ säljer även biljetter via Tradera. 4-8 biljetter auktioneras 6 timmar före avgång. Oftast till mycket förmånliga priser. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Ta bussen Kristianstad-Karlskrona

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express arrangerar resor mellan Kristianstad och Karlskrona. Om ni är en större grupp som skall åka så prova att kontakta kundtjänsten. Ofta är företagen villiga att ge förmånliga grupprabatter.

Avstånd med bil mellan Kristianstad & Karlskrona (vägavstånd)

Köravståndet mellan Karlskrona och Kristianstad är 112 km (fågelvägen är avståndet 92 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 23 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus