10 sätt att resa mellan Gävle och Linköping

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Gävle och Linköping. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Linköping och Gävle är det ca 266 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Linköping och Gävle

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Linköping och Gävle. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Linköping-Gävle (Restid: 3:46, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Stockholm Centralstation.   
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Gävle Centralstation.   

Linköping-Gävle (Restid: 3:46, 1 byten)
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Stockholm Centralstation.   
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Gävle Centralstation.   

Linköping-Gävle (Restid: 5:01, 1 byten)
-Buss (Swebus) Linköping Fjärrbussterminal-Stockholm Cityterminalen.   
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Gävle Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Tåg mellan Linköping-Gävle

SJ har resor mellan Gävle och Linköping. Du får räkna med 3 timmars tågresa. SJ har biljetter för 95 kr på de flesta avgångar men för att få dessa måste man vara ute i väldigt god tid. Om du är ute i sista minuten så är tågbiljetterna ofta mycket dyra. Då är Tradera ett bra alternativ. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen från SJ. På många avgångar auktioneras 4-8 biljetter 6 timmar före avgång. Dessa biljetter går sällan för över 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billiga biljetterna

Buss mellan Linköping-Gävle

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express arrangerar resor mellan Linköping och Gävle. Om ni är en större grupp som skall åka så prova att kontakta kundtjänsten. Ofta är företagen villiga att ge förmånliga grupprabatter.

Avstånd med bil mellan Linköping & Gävle (vägavstånd)

Köravståndet mellan Gävle och Linköping är 368 km (fågelvägen är avståndet 266 km). Körtid med bil är ungefär 3 timmar 44 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus