10 sätt att resa mellan Södertälje och Linköping

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Södertälje och Linköping. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Linköping och Södertälje är det ca 145 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Linköping och Södertälje

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Linköping och Södertälje. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Linköping-Södertälje (Restid: 1:58, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Södertälje Syd station.   
-Buss (SL) Södertälje Syd station-Södertälje centrum station.   

Linköping-Södertälje (Restid: 1:58, 1 byten)
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Södertälje Syd station.   
-Buss (SL) Södertälje Syd station-Södertälje centrum station.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Linköping-Södertälje med tåg

SJ har resor mellan Södertälje och Linköping. Du får räkna med 2 timmars tågresa. SJ har biljetter för 95 kr på de flesta avgångar men för att få dessa måste man vara ute i väldigt god tid. Om du är ute i sista minuten så är tågbiljetterna ofta mycket dyra. Då är Tradera ett bra alternativ. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen från SJ. På många avgångar auktioneras 4-8 biljetter 6 timmar före avgång. Dessa biljetter går sällan för över 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billiga biljetterna

Linköping-Södertälje med buss

Att resa med buss mellan Linköping och Södertälje är oftast billigast. Swebus Express har turer mellan städerna. Kom ihåg att tydligt märka ditt bagage när du åker buss. Risken finns ju annars att någon tar fel bagage.

Avstånd med bil mellan Linköping & Södertälje (vägavstånd)

Köravståndet mellan Södertälje och Linköping är 167 km (fågelvägen är avståndet 145 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 46 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus