10 sätt att resa mellan Eskilstuna och Lund

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Eskilstuna och Lund. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Lund och Eskilstuna är det ca 453 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Lund och Eskilstuna

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Lund och Eskilstuna. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Lund-Eskilstuna (Restid: 4:26, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Lund Centralstation-Linköping Centralstation.   
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Eskilstuna Centralstation.   

Lund-Eskilstuna (Restid: 4:26, 1 byten)
-Tåg (SJ) Lund Centralstation-Linköping Centralstation.   
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Eskilstuna Centralstation.   

Lund-Eskilstuna (Restid: 6:19, 1 byten)
-Tåg () Lund Centralstation-Linköping Centralstation.   
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Eskilstuna Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta flyget Lund-Eskilstuna

Flyg mellan Eskilstuna och Lund för ca 300-1800 kr (beroende på när du bokar och om du vill kunna boka om biljetten). BRA (Braathens Regional Airlines) (Bromma flygplats) har resor. Närmsta flygplatser är Sturup & Skavsta flygplats. Sök billigaste flyg >

Lund-Eskilstuna med buss

Buss är ett långsamt men fullt möjligt sätt att ta sig mellan Lund och Eskilstuna. Swebus Express har resor mellan städerna med flera dagliga avgångar. Om ni är en större grupp som skall åka så prova att kontakta kundtjänsten. Ofta är företagen villiga att ge förmånliga grupprabatter.

Ta tåget Lund-Eskilstuna

SJ kör tåg mellan Lund och Eskilstuna. Det tar ca 5 timmar. Biljetterna är billiga när det är långt till avresa men blir snabbt dyrare. Tradera säljer sista minuten-biljetter från SJ. Dessa biljetter auktioneras ut mellan klockan 21:00 och 21:45, två dagar innan tåget går och brukar kosta under 150 kr.

Avstånd med bil mellan Lund & Eskilstuna (vägavstånd)

Köravståndet mellan Eskilstuna och Lund är 553 km (fågelvägen är avståndet 453 km). Körtid med bil är ungefär 5 timmar 51 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus