10 sätt att resa mellan Kalmar och Lund

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Kalmar och Lund. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Lund och Kalmar är det ca 223 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Lund och Kalmar

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Lund och Kalmar. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Lund-Kalmar (Restid: 2:45, 0 byten)    -Snabbast!
-Pendeltåg () Lund Centralstation-Kalmar Centralstation.   

Lund-Kalmar (Restid: 2:58, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg () Lund Centralstation-Kalmar Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Flyg mellan Lund och Kalmar

Nedan finner du flyg, flygtider och flygresor mellan Kalmar och Lund samt de flygbolag som flyger mellan städerna.
Sök billigaste flyg >

Kalmar
Ronneby0h20min
Ronneby
Arlanda0h55min
Arlanda
Kastrup1h10min
Flygbolag: SAS

Tåg mellan Lund-Kalmar

SJ har resor mellan Kalmar och Lund. Du får räkna med 3 timmars tågresa. SJ har biljetter för 95 kr på de flesta avgångar men för att få dessa måste man vara ute i väldigt god tid. Om du är ute i sista minuten så är tågbiljetterna ofta mycket dyra. Då är Tradera ett bra alternativ. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen från SJ. På många avgångar auktioneras 4-8 biljetter 6 timmar före avgång. Dessa biljetter går sällan för över 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billiga biljetterna

Buss mellan Lund-Kalmar

Att resa med buss mellan Lund och Kalmar är oftast billigast. Swebus Express har turer mellan städerna. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Lund & Kalmar (vägavstånd)

Köravståndet mellan Kalmar och Lund är 268 km (fågelvägen är avståndet 223 km). Körtid med bil är ungefär 3 timer 8 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus