10 sätt att resa mellan Växjö och Lund

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Växjö och Lund. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Lund och Växjö är det ca 165 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Lund och Växjö

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Lund och Växjö. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Lund-Växjö (Restid: 1:47, 0 byten)    -Snabbast!
-Pendeltåg () Lund Centralstation-Växjö station.   

Lund-Växjö (Restid: 1:47, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg () Lund Centralstation-Växjö station.   

Lund-Växjö (Restid: 1:49, 1 byten)
-Tåg (SJ) Lund Centralstation-Alvesta station.   
-Pendeltåg () Alvesta station-Växjö station.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta bussen Lund-Växjö

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express arrangerar resor mellan Lund och Växjö.

Gratis bil mellan Lund & Växjö

Tips! Hertz har en V40 som de behöver få körd från Lund till Växjö senast 2019-04-25. Det är helt gratis! Till Hertz Freerider >

Ta tåget Lund-Växjö

Tåg är ett bra alternativ mellan Lund och Växjö. Tåget tar ca 2 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Lund & Växjö (vägavstånd)

Köravståndet mellan Växjö och Lund är 187 km (fågelvägen är avståndet 165 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmar 23 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus