10 sätt att resa mellan Halmstad och Malmö

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Halmstad och Malmö. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Malmö och Halmstad är det ca 120 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Malmö och Halmstad

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Malmö och Halmstad. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Malmö-Halmstad (Restid: 1:48, 0 byten)    -Snabbast!
-Pendeltåg (Öresundstågen) Malmö Centralstation-Halmstad Centralstation.   

Malmö-Halmstad (Restid: 1:48, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg (Öresundstågen) Malmö Centralstation-Halmstad Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Tåg mellan Malmö-Halmstad

SJ har resor mellan Malmö och Halmstad. SJ säljer även biljetter via Tradera. 4-8 biljetter auktioneras 6 timmar före avgång. Oftast till mycket förmånliga priser. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Malmö-Halmstad med buss

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Halmstad och Malmö än buss. Se Swebus Express för tider och priser. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Malmö & Halmstad (vägavstånd)

Köravståndet mellan Halmstad och Malmö är 138 km (fågelvägen är avståndet 120 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 32 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus