10 sätt att resa mellan Karlskrona och Malmö

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Karlskrona och Malmö. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Malmö och Karlskrona är det ca 176 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Malmö och Karlskrona

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Malmö och Karlskrona. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Malmö-Karlskrona (Restid: 2:42, 0 byten)    -Snabbast!
-Pendeltåg (Öresundstågen) Malmö Centralstation-Karlskrona Centralstation.   

Malmö-Karlskrona (Restid: 2:42, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg (Öresundstågen) Malmö Centralstation-Karlskrona Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta bussen Malmö-Karlskrona

Att resa med buss mellan Malmö och Karlskrona är oftast billigast. Swebus Express har turer mellan städerna. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Malmö Sturup AP - Karlskrona. Gratisbil hos Hertz!

Tips! Hertz har en Volvo V90 B4 Aut som de behöver få körd från Malmö Sturup AP till Karlskrona senast 2021-03-31. Det är helt gratis! Till Hertz Freerider >

Tåg mellan Malmö-Karlskrona

Spana in SJ för avgångar och priser mellan Karlskrona och Malmö med tåg. Även Tradera kan vara värt att titta på. De har tagit över sista minuten-försälningen från SJ och säljer biljetter 6 timmar före avgång. Oftast kostar dessa biljetter en bråkdel av ursprungliga priset. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Malmö & Karlskrona (vägavstånd)

Köravståndet mellan Karlskrona och Malmö är 205 km (fågelvägen är avståndet 176 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmmar 20 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus