10 sätt att resa mellan Växjö och Malmö

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Växjö och Malmö. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Malmö och Växjö är det ca 182 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Malmö och Växjö

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Malmö och Växjö. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Malmö-Växjö (Restid: 1:52, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Malmö Centralstation-Alvesta station.   
-Pendeltåg (Länstrafiken) Alvesta station-Växjö station.   

Malmö-Växjö (Restid: 2:01, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg (Öresundstågen) Malmö Centralstation-Växjö station.   

Malmö-Växjö (Restid: 2:01, 1 byten)
-Tåg (SJ) Malmö Centralstation-Alvesta station.   
-Pendeltåg (Länstrafiken) Alvesta station-Växjö station.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Malmö-Växjö med tåg

SJ har resor mellan Växjö och Malmö. Du får räkna med 2 timmars tågresa. SJ har biljetter för 95 kr på de flesta avgångar men för att få dessa måste man vara ute i väldigt god tid. Om du är ute i sista minuten så är tågbiljetterna ofta mycket dyra. Då är Tradera ett bra alternativ. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen från SJ. På många avgångar auktioneras 4-8 biljetter 6 timmar före avgång. Dessa biljetter går sällan för över 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billiga biljetterna

Malmö-Växjö med buss

Att resa med buss mellan Malmö och Växjö är oftast billigast. Swebus Express har turer mellan städerna. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Malmö & Växjö (vägavstånd)

Köravståndet mellan Växjö och Malmö är 203 km (fågelvägen är avståndet 182 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmar 30 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus