10 sätt att resa mellan Linköping och Stockholm

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Linköping och Stockholm. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Stockholm och Linköping är det ca 174 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Stockholm och Linköping

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Stockholm och Linköping. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Stockholm-Linköping (Restid: 1:37, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Linköping Centralstation.   

Stockholm-Linköping (Restid: 1:37, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Linköping Centralstation.   

Stockholm-Linköping (Restid: 1:54, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg () Stockholm Centralstation-Linköping Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta tåget Stockholm-Linköping

SJ kör tåg mellan Stockholm och Linköping. Det tar ca 2 timmar. Biljetterna är billiga när det är långt till avresa men blir snabbt dyrare. Tradera säljer sista minuten-biljetter från SJ. Dessa biljetter auktioneras ut mellan klockan 21:00 och 21:45, två dagar innan tåget går och brukar kosta under 150 kr.

Stockholm-Linköping med buss

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express & Bus4you arrangerar resor mellan Stockholm och Linköping. Kom ihåg att tydligt märka ditt bagage när du åker buss. Risken finns ju annars att någon tar fel bagage.

Avstånd med bil mellan Stockholm & Linköping (vägavstånd)

Köravståndet mellan Linköping och Stockholm är 200 km (fågelvägen är avståndet 174 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmmar 10 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus