10 sätt att resa mellan Örebro och Stockholm

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Örebro och Stockholm. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Stockholm och Örebro är det ca 162 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Stockholm och Örebro

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Stockholm och Örebro. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Stockholm-Örebro (Restid: 1:50, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Örebro Centralstation.   

Stockholm-Örebro (Restid: 1:56, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Örebro Centralstation.   

Stockholm-Örebro (Restid: 2:13, 1 byten)
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Hallsberg station.   
-Tåg (SJ) Hallsberg station-Örebro Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Stockholm-Örebro med buss

Att resa med buss mellan Stockholm och Örebro är oftast billigast. Swebus Express & GoByBus har turer mellan städerna. Om ni är en större grupp som skall åka så prova att kontakta kundtjänsten. Ofta är företagen villiga att ge förmånliga grupprabatter.

Stockholm-Örebro med tåg

Tåg är ett bra alternativ mellan Stockholm och Örebro. Tåget tar ca 2 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Stockholm & Örebro (vägavstånd)

Köravståndet mellan Örebro och Stockholm är 202 km (fågelvägen är avståndet 162 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmar 11 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus