10 sätt att resa mellan Västerås och Stockholm

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Västerås och Stockholm. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Stockholm och Västerås är det ca 91 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Stockholm och Västerås

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Stockholm och Västerås. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Stockholm-Västerås (Restid: 0:55, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Västerås Centralstation.   

Stockholm-Västerås (Restid: 1:01, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Västerås Centralstation.   

Stockholm-Västerås (Restid: 1:30, 0 byten)    -Inga byten!
-Buss (Swebus) Stockholm Cityterminalen-Västerås Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Västerås - Stockholm Centralstation. Gratisbil hos Hertz!

Åk från Västerås till Stockholm Centralstation helt gratis!! Hertz behöver få en VOLVO V60CC från Västerås till Stockholm Centralstation senast 2021-04-01. Till Hertz Freerider >

Stockholm-Västerås med tåg

Kolla på SJ.se för priser och avgångar mellan Västerås och Stockholm. Är du ute i sista minuten är en god idé att spana på Tradera. SJ säljer 4-8 biljetter per avgång via Tradera. Dessa biljetter kostar oftast under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Ta bussen Stockholm-Västerås

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express arrangerar resor mellan Stockholm och Västerås. Kom ihåg att tydligt märka ditt bagage när du åker buss. Risken finns ju annars att någon tar fel bagage.

Avstånd med bil mellan Stockholm & Västerås (vägavstånd)

Köravståndet mellan Västerås och Stockholm är 108 km (fågelvägen är avståndet 91 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 15 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus