10 sätt att resa mellan Borlänge och Uppsala

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Borlänge och Uppsala. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Uppsala och Borlänge är det ca 141 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Uppsala och Borlänge

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Uppsala och Borlänge. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Uppsala-Borlänge (Restid: 1:45, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Uppsala Centralstation-Borlänge Centralstation.   

Uppsala-Borlänge (Restid: 1:46, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Uppsala Centralstation-Borlänge Centralstation.   

Uppsala-Borlänge (Restid: 2:43, 1 byten)
-Tåg (SJ) Uppsala Centralstation-Gävle Centralstation.   
-Tåg (Tågkompaniet) Gävle Centralstation-Borlänge Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Ta tåget Uppsala-Borlänge

Ta tåget mellan Borlänge och Uppsala. SJ har väldigt bra priser om du är ute i god tid. Tradera har bra priser på biljetter från SJ om du är ute i sista minuten. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen av tågbiljetter från SJ och säljer 4-8 biljetter 6 timmar före avgång.

Ta bussen Uppsala-Borlänge

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express arrangerar resor mellan Uppsala och Borlänge. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Uppsala & Borlänge (vägavstånd)

Köravståndet mellan Borlänge och Uppsala är 165 km (fågelvägen är avståndet 141 km). Körtid med bil är ungefär 2 timmar 14 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus