10 sätt att resa mellan Landskrona och Halmstad

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Landskrona och Halmstad. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Halmstad och Landskrona är det ca 88 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Halmstad och Landskrona

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Halmstad och Landskrona. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Halmstad-Landskrona (Restid: 1:21, 0 byten)    -Snabbast!
-Pendeltåg () Halmstad Centralstation-Landskrona station.   

Halmstad-Landskrona (Restid: 1:21, 0 byten)    -Inga byten!
-Pendeltåg () Halmstad Centralstation-Landskrona station.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Halmstad - Malmö Jörgen Kocksgatan - helt gratis!

Åk från Halmstad till Malmö Jörgen Kocksgatan helt gratis!! Hertz behöver få en TOYOTA COROLLA från Halmstad till Malmö Jörgen Kocksgatan senast 2021-03-31. Till Hertz Freerider >

Tåg mellan Halmstad-Landskrona

Kolla på SJ.se för priser och avgångar mellan Landskrona och Halmstad. Är du ute i sista minuten är en god idé att spana på Tradera. SJ säljer 4-8 biljetter per avgång via Tradera. Dessa biljetter kostar oftast under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Halmstad & Landskrona (vägavstånd)

Köravståndet mellan Landskrona och Halmstad är 101 km (fågelvägen är avståndet 88 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 8 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus