10 sätt att resa mellan Lund och Linköping

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Lund och Linköping. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Linköping och Lund är det ca 334 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Linköping och Lund

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Linköping och Lund. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Linköping-Lund (Restid: 2:35, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Lund Centralstation.   

Linköping-Lund (Restid: 2:35, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Linköping Centralstation-Lund Centralstation.   

Linköping-Lund (Restid: 3:05, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg () Linköping Centralstation-Lund Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Tåg mellan Linköping-Lund

Tåg är ett bra alternativ mellan Linköping och Lund. Tåget tar ca 4 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Buss mellan Linköping-Lund

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Lund och Linköping än buss. Se Swebus Express för tider och priser.

Avstånd med bil mellan Linköping & Lund (vägavstånd)

Köravståndet mellan Lund och Linköping är 410 km (fågelvägen är avståndet 334 km). Körtid med bil är ungefär 4 timmar 18 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus