10 sätt att resa mellan Skövde och Stockholm

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Skövde och Stockholm. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Stockholm och Skövde är det ca 263 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Stockholm och Skövde

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Stockholm och Skövde. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Stockholm-Skövde (Restid: 2:00, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Skövde Centralstation.   

Stockholm-Skövde (Restid: 2:00, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Skövde Centralstation.   

Stockholm-Skövde (Restid: 6:05, 1 byten)
-Buss (Swebus) Stockholm Cityterminalen-Jönköping Centralstation.   
-Pendeltåg (Västtrafik) Jönköping Centralstation-Skövde Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Stockholm-Skövde med tåg

SJ har resor mellan Skövde och Stockholm. Du får räkna med 3 timmars tågresa. SJ har biljetter för 95 kr på de flesta avgångar men för att få dessa måste man vara ute i väldigt god tid. Om du är ute i sista minuten så är tågbiljetterna ofta mycket dyra. Då är Tradera ett bra alternativ. Tradera har tagit över sista minuten-försäljningen från SJ. På många avgångar auktioneras 4-8 biljetter 6 timmar före avgång. Dessa biljetter går sällan för över 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billiga biljetterna

Buss mellan Stockholm-Skövde

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Skövde och Stockholm än buss. Se Swebus Express för tider och priser.

Avstånd med bil mellan Stockholm & Skövde (vägavstånd)

Köravståndet mellan Skövde och Stockholm är 349 km (fågelvägen är avståndet 263 km). Körtid med bil är ungefär 3 timmar 55 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus