10 sätt att resa mellan Lidköping och Trollhättan

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Lidköping och Trollhättan. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Trollhättan och Lidköping är det ca 56 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Trollhättan och Lidköping

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Trollhättan och Lidköping. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Trollhättan-Lidköping (Restid: 1:02, 0 byten)    -Snabbast!
-Buss (Västtrafik) Trollhättan Centralstation-Lidköping station.   

Trollhättan-Lidköping (Restid: 1:02, 0 byten)    -Inga byten!
-Buss (Västtrafik) Trollhättan Centralstation-Lidköping station.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Trollhättan-Lidköping med tåg

Tåg är ett bra alternativ mellan Trollhättan och Lidköping. Tåget tar ca 0,5-1,5 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Avstånd med bil mellan Trollhättan & Lidköping (vägavstånd)

Köravståndet mellan Lidköping och Trollhättan är 61,4 km (fågelvägen är avståndet 56 km). Körtid med bil är ungefär 52 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus