10 sätt att resa mellan Örebro och Västerås

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Örebro och Västerås. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Västerås och Örebro är det ca 85 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Västerås och Örebro

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Västerås och Örebro. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Västerås-Örebro (Restid: 0:49, 0 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Västerås Centralstation-Örebro Centralstation.   

Västerås-Örebro (Restid: 0:49, 0 byten)    -Inga byten!
-Tåg (SJ) Västerås Centralstation-Örebro Centralstation.   

Västerås-Örebro (Restid: 1:15, 0 byten)    -Inga byten!
-Buss (Swebus) Västerås Centralstation-Örebro Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Västerås-Örebro med tåg

SJ kör tåg mellan Västerås och Örebro. Det tar ca 0,5-1,5 timmar. Biljetterna är billiga när det är långt till avresa men blir snabbt dyrare. Tradera säljer sista minuten-biljetter från SJ. Dessa biljetter auktioneras ut mellan klockan 21:00 och 21:45, två dagar innan tåget går och brukar kosta under 150 kr.

Ta bussen Västerås-Örebro

Om du inte har bråttom är bussen det bästa och mest prisvärda alternativet. Swebus Express arrangerar resor mellan Västerås och Örebro. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Västerås & Örebro (vägavstånd)

Köravståndet mellan Örebro och Västerås är 95,2 km (fågelvägen är avståndet 85 km). Körtid med bil är ungefär 1 tim 5 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus