10 sätt att resa mellan Skövde och Uppsala

På den här sidan har jag försökt samla de bästa sätten att resa mellan Skövde och Uppsala. Snälla hjälp mig genom att lägga till ditt bästa ressätt här till höger och ändra i texten nedan där du tycker att det står fel. Mellan Uppsala och Skövde är det ca 270 km fågelvägen. Klicka här för avståndet med bil.

Resor mellan Uppsala och Skövde

Här finns förslag på bästa ressätten mellan Uppsala och Skövde. Om du anger ditt resedatum så får du de bästa resalternativen för just din resdag. Klicka här för att ange datum >

Uppsala-Skövde (Restid: 3:03, 1 byten)    -Snabbast!
-Tåg (SJ) Uppsala Centralstation-Stockholm Centralstation.   
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Skövde Centralstation.   

Uppsala-Skövde (Restid: 3:03, 1 byten)
-Tåg (SJ) Uppsala Centralstation-Stockholm Centralstation.   
-Tåg (SJ) Stockholm Centralstation-Skövde Centralstation.   

Uppsala-Skövde (Restid: 3:23, 1 byten)
-Buss (UL) Uppsala Centralstation-Enköping station.   
-Tåg (SJ) Enköping station-Skövde Centralstation.   

Ange avresedag för detaljerad information >

Uppsala-Skövde med tåg

Tåg är ett bra alternativ mellan Uppsala och Skövde. Tåget tar ca 3 timmar. En god idé är att invänta sista minuten-auktionerna på Tradera. De har tagit över sista minuten försäljningen från SJ och säljer 4-8 biljetter på många avgångar. Auktionen avslutas mellan 21:00 och 21:45, två dagar före avresedagen. Oftast kostar dessa biljetter under 150 kr. Registrera dig gratis på Tradera för att få tillgång till de billigaste biljetterna!

Buss mellan Uppsala-Skövde

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Skövde och Uppsala än buss. Se Swebus Express för tider och priser. Tips! Boka bussbiljetten i förväg! Du kan visserligen köpa biljett fram till avgång men det kan bli fullbokat. Dessutom är det oftast bättre pris när du köper någon dag i förväg.

Avstånd med bil mellan Uppsala & Skövde (vägavstånd)

Köravståndet mellan Skövde och Uppsala är 318 km (fågelvägen är avståndet 270 km). Körtid med bil är ungefär 3 timmar 42 min.
Källa: Google Maps

Vilket tycker du är bästa sättet att resa?

Klicka här för att lägga till resväg.

Färdsätt

  • Flyg
  • Tag
  • Buss
  • Swebus